Budgetlægning For rente stiger

På onsdag April 4 besluttede Reserve Bank i Australien (RBA) orlov officielle kontant sats på hold på 6,25%, gemme boligejere meget forventede 0,25% stigning i variable renter på realkredit. Mange analytikere er deponering RBA venter på officielle marts inflationen inden der træffes afgørelse om enhver stigning og tro kan forventes en stigning i maj.

www.News.com.au udtalte at “højere satser tvinger folk ind i finansielle trængsler med en undersøgelse af NEWS.com.au og Coredata frigivet i dag afslører næsten én ud af tre australiere ville blive tvunget til at sælge deres hjem, hvis renten steg med 1 procent.”

Derudover “for ejendomsinvestorer, 44 procent sagde, en 1 procent rente stigning ville tvinge dem til at sælge deres ejendomme som pant omkostninger fik for meget at service.”

Tag følgende pant og se hvad der sker, når renten stiger:

Aktuelle situation

Lånebeløbet 400.000

Interesse rate7.99%

Lån term25 år

Ugentlige minimum tilbagebetaling 711

Total renter over 25 år 524,642

0,25% rentestigning

-Ugentlige minimum tilbagebetalinger vil stige til 727

-Samlede renter vil over 25 år stige til 544,588 – der er en anden 19,946!

-Supplerende beløb pr. år skal opfylde minimum tilbagebetaling krav vil være 812

0,50% rentestigning

-Ugentlige minimum tilbagebetalinger vil stige til 742

-Samlede renter vil over 25 år stige til lån penge 564,706 – der er en anden 40,064!

-Supplerende beløb pr. år skal opfylde minimum tilbagebetaling krav vil være 1,616

1,00% rentestigning

-Ugentlige minimum tilbagebetalinger vil stige til 773

-Samlede renter vil over 25 år stige til 605,445 – der er en anden 80,803!

-Supplerende beløb pr. år skal opfylde minimum tilbagebetaling krav vil være 3,246

Sunday Herald Sun rapporterede om April 8, “Battling familier bruger deres kreditkort til at betale deres realkreditlån i sidste grøften indsats for at redde deres hjem.” rapportering en familie, der har akkumuleret ca 160.000 i kreditkort gæld på otte kreditkort og at “velgørende organisationer og finansielle rådgivere sige der er tusindvis mere – mange netop en rentestigning fra mister deres hjem.”

Al denne snak om renten stiger og den indvirkning, det har på boligejere gennemtvinger den betydelig opholder sig i kontrol over din økonomi. Anvende yderligere beløb til afdrag betyder familier bliver nødt til at skære ned på andre områder af udgifterne for at undgå fælden at finansiere deres liv via kreditkort, som tiltrækker renter på ca 20% p.a..

Den bedste måde at bevare kontrollen over din økonomi er at sikre, at du regelmæssigt fuldføre et budget. Budgettering er nøglen til forståelse af hvor meget du bruger og hvor du bruger dine penge – dette er det første skridt til at være i stand til at spare penge.

Ved regelmæssigt at udfylde et budget forstå du regelmæssigt, hvor og hvordan du planlægger at bruge dine penge fra hurtigudbetaling.dk/sms-lån i den kommende periode. På den måde kan du bestemme, hvilke områder af dit forbrug kan være bedre forvaltes, dvs hvor du kan spare penge, som kan anvendes til disse ekstra afdrag.

For dem, der kæmper med budgetlægning eller ved ikke, hvor at starte, når det kommer til budgettering, kan www.easy-budgeting.com hjælpe.

www.Easy-budgeting.com har gjort processen med budgettering let og mulige for alle. Den web site tilbyder en enkel og nem at bruge 12 måned budgetmodel oprettet i Microsoft Excel. Du behøver ikke at være en computer guiden eller en Excel ekspert, du skal bare have lysten til at styre din økonomi.

Den vigtigste funktion af 12 måned budget model, som www.easy-budgeting.com er mulighed for brugeren at budget en indkomst- eller udgiftselementer vare ved at udfylde kun 3 nemme trin. Brugeren blot vælger start måned, hyppigheden og størrelsen af indkomst og/eller udgift og data for 12 måneder er automatisk genereret baseret på parametre udvalgt.

Efter at gennemføre budgettet og gennemgå 12 måned Resumé og udgifter-graf brugere kan nemt afgøre, hvor deres penge bliver brugt, og hvor cut backs er muligt. Budgetprocessen vil hjælpe dig identificere dine problemområder, tage kontrol over dit forbrug og sikre, at du er bedre forberedt på at håndtere de uundgåelige renten stiger. Hvis afsluttet regelmæssigt, budgettering bliver anden karakter og finder du at dine penge vil gå videre og arbejde hårdere for dig og din familie.
 

Dette indlæg blev udgivet i Renter og økonomi. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.