Erhvervsskattefordele fra langtidsplejeforsikring

LTC-politikker blev tilbudt generøse fordele i en tidlig alder, herunder livstidsdækning og fordele, der forværredes med fem procent. Forsikringsselskaber overvurderede skadesomkostninger og undervurderede investeringsafkast. De blev stressede og måtte hæve præmierne for deres kunder. Dette førte til, at mange langtidsplejeforsikringsselskaber stoppede med at sælge traditionel forsikring. Kun få virksomheder forbliver i drift i dag. LTC-politikker har lavere fordele og er dyrere.
Omkostninger

Langtidsplejeforsikring kan være dyr. En 55-årig mand ville betale $ 1700 årligt for en individuel politik, og en gennemsnitlig amerikaner ville blive opkrævet $ 140.000. Omkostningerne er ikke altid høje. Ved at samle deres dækning kan et par spare hundreder af dollars hvert år. De vil også spare penge, hvis de bliver gift, fordi forsikringsselskabet kun opkræver de to præmier samtidigt.
Der er ingen grænser

Forsikring, der yder langtidspleje, er berettiget til visse skattefordele. Hvis præmierne overstiger 7,5% af din justerede indkomst, er de fradragsberettigede. IRS ændrer grænserne fra tid til anden, så de stadig er fradragsberettigede. Størrelsen af fradragsberettigede præmier vil dog variere afhængigt af alder og type forsikring, du har. For eksempel kan skatteydere 55 og derover trække op $ 1,690 af præmier inden 2021. For de 65 år og derover kan det samlede beløb fratrækkes.
Grænser

Overvej begrænsningerne for fordelene ved langtidsplejeforsikring. Der er mange politikker, der ikke dækker alle udgifter. Nogle politikker kan også have undtagelser og begrænsninger, der gør dem uanvendelige. Nogle forsikringer dækker alle omkostninger, men det kan være dyrt at dække langtidspleje. Langsigtede forsikringspolicer bør have inflationsbeskyttelse. Det vil hjælpe med at beskytte forsikringstagere mod inflation.
Skattefordele

Der er mange skattefordele ved langsigtet forsikring. Indkomsten genereret af politikken og præmierne er begge fradragsberettigede. Denne fordel kan også være gældende i nogle stater. Langtidsplejeforsikring håndteres forskelligt af hver stat. Find ud af mere om den skattemæssige behandling for denne type forsikring i din særlige stat. Denne artikel diskuterer skattefordelene ved langsigtet forsikring for virksomheder. For mere information, læs venligst videre.
Køb en police

Det kan synes indlysende, at du vælger en langtidsplejeforsikring baseret på omkostningerne ved hjemmepleje. Der er dog flere ting, du skal være opmærksom på. Du skal overveje dækningen. Du bør kontrollere, om din politik giver mulighed for at tilpasse den pleje, du har brug for. Nogle politikker dækker kun visse tjenester, mens andre ikke gør det. Selvom en niveaupræmie kan være det bedste valg for de fleste mennesker, er det måske ikke tilstrækkeligt til at dække en betydelig økonomisk forpligtelse. Hvis dette er tilfældet, dækker en politik, der har en fast rente, dig ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Guide. Bogmærk permalinket.