Måder at militæret er ved hjælp af alternativ energi

Det amerikanske militær ved at dens grene skal forny deres tanker om hvordan man kan engagere sig i “krigsskueplads” i en ny, efter den kolde krig verden af det 21. Én ting, at de militære ledere stress er ønske om indsatsstyrkerne i teatret at blive mere energi uafhængig. I øjeblikket det amerikanske militær har politikker og procedurer på plads til at interagere med allierede eller sympatisk lokale populaces at hjælpe sine styrker i feltet få deres behov for energi og rent vand når de sejler i en udenlandsk militær kampagne. Dette er imidlertid ikke helt pålidelig, som USA kan godt finde sig selv over for unilaterale militære aktiviteter, eller har selv i en situation, hvor dets allierede ikke kan hjælpe det med de nødvendige midler til at gennemføre sine militære aktioner med succes.

Det amerikanske militær er meget interesseret i visse alternative energier, som, med den rigtige forsknings- og teknologisk, kan gøre det energi uafhængig, eller i det mindste så meget mere på slagmarken. En af de ting, der meget interesserer militæret langs disse linjer er udviklingen af små atomreaktorer, som kunne være bærbar, til teater-lokal elproduktion. Militæret er imponeret over hvor ren-brænding atomreaktorer er og hvordan energi effektive de er. Gør dem transportabel for den typiske krigsførelse af dagens meget mobile, små-skaleret militære operationer er noget de er forsker. Det mest fremtrædende, som det amerikanske militær mener disse små atomreaktorer ville være nyttigt for indebærer fjernelse af hydrogen (af fuel cell) fra havvand. Den mener også, at konvertere havvand til brint brændstof på denne måde ville have mindre negative indvirkning på miljøet end sin nuværende praksis tilbage medfølgende ud i feltet.

Havvand er faktisk den militære højeste interesse når det kommer til spørgsmålet om alternativ energiforsyning. Havvand kan være uendeligt “brydes” for brint, som til gengæld beføjelser avancerede brændselsceller. Bruger OTEC, kan havvand også være uendeligt omdannet til afsaltet drikkevand vand. Drikkevand og brint til magt er to af de ting, at en nær-fremtid indsatte militærstyrke skal mest af alt.

I kerner af nukleare reaktorer – der som anført ovenfor er enheder meget interessant, i bærbare form, at det amerikanske militær — vi støder temperaturer større end 1000 grader Celsius. Når dette niveau af temperatur er blandet med en termo-kemiske vand-opdeling procedure, har vi på vores hænder det mest effektive middel til nedbryde vand i sine bestanddele, som er molekylære hydrogen og oxygen. Mineraler og salte, der er indeholdt i havvand vil skulle udvindes via en afsaltning proces for at gøre vejen klar for opdeling af vand-processen. Disse kan derefter blive udnyttet, sådan som vitaminer eller i salt shakers, eller simpelthen sendes tilbage til havet (genanvendelse). Brug af magt af atomreaktorer til at udtrække denne brint fra havet, for at derefter input at i brændselsceller til magten avancerede fly, er kampvogne, jorden køretøjer og lignende, klart højt på R & D prioriterede liste af militæret.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.