Numerologi

Pythagoras, far til matematik er også far til esoteriske numerologi. Han troede at der var en ordre til universet og at nummeret var mere end et middel til at kvantificere ting. Hans filosofier inkluderet den ide, at hvert nummer havde en esoterisk betydning.

Esoteriske numerologi, derefter, er kunst og videnskab for at forstå den åndelige betydning, og ordnet udvikling af alle ting. Hvert ord eller navn vibrerer til et tal, og hvert tal har en indre betydning. Brev og antal kode, bringer når korrekt forstået og anvendt, os ind i en direkte og tæt forhold med underliggende intelligens og vibrationer i universet.

Pythagoras lærte at numre fungerer på det åndelige plan. Med et par undtagelser, alt kan indregnes til et tal fra 1 til 9, og hver af disse tal har en esoterisk betydning. Det udgør også et interval i en cyklus. Pythagoras så i nummer mønstre og geometriske nøgletal forklaringer af alle naturlige fænomener, musikalsk harmoni og tonale kvaliteter. Han vidste, at stjerner og planeter vibrerende enheder, der produceres lyd, som han kaldte harmoni af kugler.

De eneste gange, liv numre ikke er kodet til det laveste enkelte ciffer er når dette antal er 11 eller 22. Normalt ville 11 være indregnet til en 2. Men tallet 11 er hvad har kaldt en Master nummer og er overordentlig stærk i numerologi. Der er faktisk en hel kult bygget op omkring 11, eller mere specifikt 1111 nummer. Dette er et nummer, der henviser til sluttidspunktet, og er en fascinerende undersøgelse af sig selv.

Som et eksempel giver din fødselsdato det mønster, som vi kalder liv lektion. Dit navn givet ved fødslen, når transskriberet i numre med en kode, der har eksisteret siden Pythagoras’ dag, kan fortælle dig tilstanden af bevidsthed, du har opnået i dette liv og angive posten af væksten i din sjæl.

Din personlige numre er brikkerne i puslespillet, der definerer din eksistens. Når du dykke ned i numerologi, du også dykke ned i de antikke videnskaber af astrologi og tarot.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.