Ulovlig Downloading uretfærdigt at kunstnere

Fildeling og ulovlig downloading har været et stort problem for medievirksomheder siden den sent 1990s. Det bør ikke komme som nogen overraskelse, men en omfattende ny britisk undersøgelse af underholdning Medieforskning viser, at ulovlige downloads er på en hele tiden højt lige så betalt download vækst er aftagende. Biograf er ikke klarer sig godt, det er sandsynligvis påvirket lige så meget som musik hvor ulovlige downloads er bekymrede. Hver måned, nogle 5 milliarder ulovlige downloads er gået rundt på internettet, og underholdningsindustrien anlægger flere hundrede mennesker.

Trods år af retssager, ulovlige downloads er 10 gange så almindeligt som juridisk digitale salg og er stadig voksende på 60 procent om året. I øjeblikket ulovlige downloads skære i DVD salg. Antallet af folk, der køber musik online er fordoblet siden sidste år, men ulovlige downloads er også stigende. Men hvis det er rigtigt, at ulovlige downloads er skadevoldende indhold indehavere, skulle man tro, at de ville omfavne lovlig download tjenester med priser i det mindste nærmer sig biografbilletter, eller hvis ikke aktuelle PPV (stadig ublu). Konsekvenserne af ulovlige downloads er meget reelle: fra risikoen for sagsanlæg til sandsynligheden for computervirus, spyware, sammenfald tyveri og andre trusler fra peer-to-peer (P2P) fildelings-softwaren bruges typisk til at downloade. Skridt taget af internetudbydere at arrestere piratkopiering kunne være alt fra at sende primære advarsler til en abonnent om hans ulovlige aktivitet at begrænse hastigheden og quantum af downloads af en bestemt abonnent, og jamming linjen, mens de ulovlige downloads er i fremskridt.

Den største årsag til hvorfor ulovlig downloading sker stadig er, at de fleste mennesker ikke har nok viden om lov om ophavsret. Uanset om det er tilfældet, eller ikke kan forblive uvist, men det ændrer ikke det faktum, at ulovlig downloading er stadig en forbrydelse. Mange gratis ulovlige downloads er ikke nogen stor kvalitet og til at finde en online blandt tusinder af lignende downloads er for tidskrævende i sidste ende. Kan der ingen tvivl om, at behovet for en indsats mod ulovlig downloading er nu presserende. Ulovlig downloading er ikke fair at kunstnere, musikere og skuespillere, der lægger en masse tid og kræfter at gøre sange/film for os at nyde.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.