Imiteret træ lukkeren spørgsmål besvaret

I løbet af halvfemserne træ vindue skodder blev meget populær er USA, en del af en omfattende stigning i ægte træ vinduet tilbehør. Træ skodder blev dog relativt dyrt, så alternativer snart dukkede op i form af træ persienner. Nu tendensen har vendt og den altid populære træ blinde marked har fremmet en genopblussen i træ skodder, og navnlig imiteret træ skodder, som giver en træ effekt men langt mindre omkostninger for forbrugeren. Så hvorfor skal du vælge en faux træ lukker over ægte træ?

Vindue skodder er designet til beskyttelse af personlige oplysninger og at skygge dit værelse fra solens stråler, og har fordele over ligeledes prissat blinds, idet lukkeren kan give et mere komplet skygge, lade mindre lys ind i rummet. Imiteret træ lukkeren sæt er generelt lavet af PVC eller et kompositmateriale og er designet til at råd til køber alle de fordele og æstetiske attraktioner i ægte træ uden iboende omkostningerne i forbindelse med naturtræ.

15 eller 20 år siden træ persienner blev købt det meste af den velhavende, men udvikling af imiteret træ lukkeren gjort skodder mere overkommelige, faktisk tvinger fabrikanterne til at sænke de relative omkostninger af ægte træ enheder til at forhindre en udhuling af deres salg. Dette betyder ægte træ skodder er overkommelig for mange flere mennesker, men imiteret træ skodder er stadig billigere løsning. Men denne forsnævring af prisforskellen har betydet, at i øjeblikket omkring 50% af brugerdefinerede persienner sælges i USA er faux træ, og procentdelen for skodder er sandsynligvis sammenlignelige.

En af grundene til forbrugerne ofte vælger en faux træ lukker er bekymring for miljøet, mennesker er nu klar over globale problemer med naturlige træ udtynding og kigge efter forsikringer om, at det træ, der anvendes er bæredygtig og erstattes. Denne bekymring er ikke et problem med imiteret træ skodder naturligvis, men det kan hævdes, at træ er mindst en biologisk nedbrydeligt materiale hvor PVC og kompositmaterialer kan bidrage til voksende affald bortskaffelse problemer i fremtiden. I hovedet på fleste af købere disse spørgsmål har tendens til at registrere mindre end pris og æstetik, men det er noget at overveje.

Der er åbenlyse fordele til imiteret træ skodder med hensyn til styrke og modstandsdygtighed over for skader, en faux træ lukker ikke warp fade eller knæk som et træ lukker, og PVC vil holde sin form og tekstur meget bedre end træ over lange perioder udsættes for solen. Skodderne, selv er tilgængelige i mange ser og teksturer, spærtræ replikerende mange ægte træ sorter, endda fælles træ pletter og lak. Det skal siges, at de fleste mennesker meget hurtigt kan se forskel når tæt på skodder, men formålet er simpelthen at overbevise den tilfældige observatør på afstand og bidrage til at skabe et dyrt træ “look” til hjemmet eller på værelset.

Spørgsmålet om, hvilken type af lukkertid til vælge, enten faux eller træ, kan kun besvares af køberen. Men for de fleste mennesker valget kommer ned til et enkelt spørgsmål: hvor meget er du villig til at betale? Du vil finde de fleste ægte træ skodder er stadig dyrt og hvis du køber dem for hvert vindue i dit hjem kan det være en betydelig udgift. Tag et nærmere blik på de imiteret træ alternativer, kan du bare finde præcis hvad du leder efter, med betydeligt lavere omkostninger.

Dette indlæg blev udgivet i General. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.